Technology Consulting

Vores samarbejde med nogle af de bedste specialister sikrer dig en løsning af højeste kvalitet

Specialister med stærke kompetencer

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, når det kommer til komplekse IT-projekter. Derfor samarbejder vi med nogle af de bedste specialister i Danmark og USA i de situationer, hvor der er behov for en dyb specialist til at løse en konkret udfordring eller deltage i projektet.

Vi hjælper dig med alt fra teknologiopdatering til komplekse IT-projekter, der også omfatter udvikling af organisation og medarbejdere. Ved de mere komplekse projekter sørger vi derfor for at tage den rette tekniske underleverandør ind til at komplementere de ressourcer og kompetencer, vi selv besidder.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Communications

Vi rådgiver dig inden for adoption, design og implementering af løsninger inden for Microsoft Skype for Business og Microsoft
Teams.

Collaboration

Vi rådgiver dig inden for adoption, design og implementering af løsninger inden for Microsoft Sharepoint og Microsoft Teams.

Cloud Infrastructure

Vi hjælper dig med at designe en modulær, sikker infrastruktur, der udnytter mulighederne ved cloud-teknologier.

Active Directory

Vi hjælper dig med at sikre, at dit Active Directory er tidssvarende og klar til at integrere med Azure AD & Office 365.

Automation

Vi kan hjælpe dig med at automatisere driftsprocesser, så du kan bruge tiden bedre på at understøtte forretningen.

Deployment & Standardization

Vi kan hjælpe dig med at standardisere pc- og serverinfrastrukturen på en automatiseret måde.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe Jer, så kontakt os venligst på enten +45 40 178 179, via mail på mail@2linkIT.net eller brug kontaktformularen – og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe Jer videre.