Project Management

Styrk koordinering af dine IT-projekter med de rette metoder og systemer. Vi hjælper dig med at opnå en mere effektiv gennemførelse af dine IT-projekter ved hjælp af Project Management.

Vi hjælper dig med effektiv gennemførelse af dine IT-projekter

Succesfuld gennemførelse af IT-projekter har stor betydning for udviklingen af din virksomhed, og det stiller store krav til den overordnede IT-projektledelse i virksomheden. Ved at anvende de rette metoder og værktøjer kan du opnå en mere effektiv gennemførelse af dine IT-projekter, der sikrer din virksomhed mest mulig værdi.

Vi har fokus på projektets output

Hos 2LinkIT har vi ikke kun fokus på selve projektets leverance, men derimod på outputtet af projektet. Vi er først i mål, når brugerne anvender systemet, og det hænger sammen med forretningen.

Vi tager medansvar og siger ”vi” og ”vores udfordring”. Vi er vant til at håndtere forandringer og udfordringer undervejs, for eksempel ændringer i projektets forløb. Uanset hvilke udfordringer vi møder undervejs, går vi altid forrest og sikrer, at vi altid kommer i mål.

Project Management

“Et IT-projekt er først en succes, når brugerne er tilfredse og løsningen er integreret i virksomhedens dagligdag.”

MORTEN WALTORP KNUDSEN
CEO & Senior Consultant

Project Management

Alle projekter beskrives i en Statement of Work (SoW), der adresserer:

  • Hvorfor gennemføres projektet (baggrund) ?
  • Hvad er omfanget af projektet – og hvad er evt. ikke med (afgrænsning) ?
  • Hvad skal der konkret leveres i projektet ?
  • Hvem leverer hvad undervejs i projektet ?
  • Hvad koster det ?
  • Hvornår skal vi være færdige ?

Projektet styres i Microsoft Project, og der gennemføres løbende projekt- og styregruppemøder, hvor fremdriften præsenteres og risikostyringen bearbejdes.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe Jer, så kontakt os venligst på enten +45 40 178 179, via mail på mail@2linkIT.net eller brug kontaktformularen – og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe Jer videre.