Ydelser

Hos 2linkIT sætter vi en ære i at tilbyde skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i best practice, så vi både kan sikre det ønskede udbytte og minimere risikoen i forhold til kundens situation

Vores succes er målt på din succes og vi går gerne ind i dialog om hvordan vi sammen kan løfte såvel ansvar som gevinst ved en specifik opgave.

Vi forstår kort sagt at identificere kundens behov og hjælpe med at komme i mål med den rette løsning.

Management Consulting

Sammenspillet mellem teknologi, mennesker og processer kan være svært at få til at lykkes. Vi hjælper dig med at styrke din virksomhed ved at linke de tre områder effektivt sammen.

Project Management

Vi fokuserer altid på outputtet af projektet fremfor kun på selve projektets leverance. Vi er først i mål, når brugerne anvender systemet, og det fungerer effektivt i hele organisationen.

Technology Consulting

Vores tætte samarbejde med nogle af de bedste tekniske specialister i Danmark og USA sikrer dig en løsning af højeste kvalitet. Vi står derfor altid 100% inde for vores partneres metoder og værdier.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe Jer, så kontakt os venligst på enten +45 40 178 179, via mail på mail@2linkIT.net eller brug kontaktformularen – og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe Jer videre.