Nyt kapitel som konsulent og iværksætter

Nyt kapitel som konsulent og iværksætter (igen)

01 mar. 2018

I efteråret 2017 besluttede jeg at udskifte min tilværelse i min gamle virksomhed med et nyt kapitel som iværksætter og en dagligdag som konsulent – igen! Jeg savnede at spille bold med mine kunder og hjælpe med at skabe værdi af komplekse IT-projekter og udfordringer.

Med stor ydmyghed synes jeg, at jeg har en masse at byde på med afsæt i den erfaring og de resultater, som jeg har opnået igennem mine 27 år i IT-branchen og ikke mindst de sidste 14 år som virksomhedsejer og direktør. Jeg og mit team har igennem årene skabt fantastiske resultater indenfor kundetilfredshed, vækst, virksomhedskultur, medarbejderudvikling, nytænkning af produkter og virksomhedstransformation.

Den 1. marts 2018 blev starten på en ny tilværelse som konsulent i min nye virksomhed, 2linkIT (engelsk udtalelse “to link IT”) – med fokus på Management Consulting, Project Management og Technology Consulting.

Hvis en kunde ønsker det, kan vi tage det fulde ansvar for et projekt gennem brug af en lang række af de førende teknologi-specialister, forretningskonsulenter og applikationsspecialister på markedet. Vi står 100% inde for deres værdier, metoder og kompetencer.

Jeg glæder mig til at komme i gang som konsulent, men skylder også at sende en stor TAK til mine gamle kollegaer på MindZet samt ledelses- og ejerkredsen hos USTC/Outforce. MindZet er nu godt integreret i IT Holding og næste kapitel kan starte.

Fortsat god dag 😊

Morten

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe Jer, så kontakt os venligst på enten +45 40 178 179, via mail på mail@2linkIT.net eller brug kontaktformularen – og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe Jer videre.